Hypno Reiki

Mi a Hypno Reiki?

A Hypno Reiki, két mélyen pihentető, holisztikus gyógykezelés keveréke, ami a Hipnotherápia és a Reiki.

A Hypno Reiki ötvözi két ősi gyógykezelés erejét.

A Reiki ősi japán hittel kapcsolatos terápia, ahol a kezét terapeuta enyhén a test csakráira (energiaközpontokra) vagy közvetlenül fölé helyezi, hogy befolyásolja az életenergia áramlását a testén.

A hipnoterápia magában foglal egy képzett kezelőt, aki végigvezet a mély relaxáció egyik formájában,  amelyet terápiás hipnózisnak hívnak. 

A hipnotikus állapotot a fokozott összpontosítás és fokozott szuggesztív erő teszi lehetővé.

Ez a kevert kezelés magában foglalja a terápiás hipnózis alá helyezését, ahol a terapeuta elvégzi a reikités számos technikát alkalmaz arra, hogy ösztönözze a felmerült problémák feldolgozását. 

 A HypnoReiki egy hatékony kezelés, amelyet az egyéni igényekhez formálhatunk

A kezelés kiválasztásának általános okai a következők:

Stressz a munkahelyen vagy otthon. Kiégés vagy életuntság érzése. Kapcsolati kérdések, szakítások vagy válás. Gyász. Szorongás. Fóbiák. 

Hatékonyan kezelhetőek  a következők: Stressz, beleértve a poszttraumás stressz rendellenességeket.  Szorongásos rendellenességek. Pszichoszomatikus problémák és betegségek. Pánikrohamok. Alvási problémák. Túl aktív agyműködés.

Reiki kezelést itt kaphat!

Ha bármilyen rendellenessége van, beszéljen orvosával a kezelés megkezdése előtt.  Érdemes megtudni, hogy a kiválasztott terapeuta megfelelően képzett legyen. 

A kezelőnek hipnoterápia vagy NLP és Reiki képzésen kell részt venniük!

Kezelés előtt részletes beszámolót kell kapnia, hogy mi fog történni a kezelés során! A kezelés beszélgetéssel kezdődik, ahol felmerülnek az életmódjával és egészségével kapcsolatos kérdések.

Lényeges, hogy nyitott és őszinte legyen a beszélgetés során! Ezzel segítse elő a kezelés eredményességét, ha kérdései, aggodalmai vannak, említse meg azokat.

Nem árt ha tudja, hogy mit szeretne elérni a kezeléssel! Fogalmazza meg magában, vagy el is mondhatja a kezelőnek.

A kezelés kezelőágyon történik, nyugodt, relaxált környezetben, halk zene mellettHipnózisba kerülés után megkezdődik a Reiki kezelés, fejtől a lábujjakig.

Egy meghatározott területen folyik a kezelés, melegségérzés, bizsergés, könnyű érzetek, színek vagy akár képek megjelenése, érzelmi megkönnyebbülések kíséretében.

Amikor a kezelő érzi a test energiájának kiegyensúlyozottságát, vizualizációs gyakorlatok következnek, pozitív mondatokkal!

A kezelő feloldja a hipnózist és hagyja, hogy lassan felébredjen, majd megbeszélik a kezelést.

A kezelés után ne siessen sehová sem, hanem dolgozza fel a kezelés élményét!